Pas publikimit të vetëm pesë emrave kandidatë për kreun e Byrosë Kombëtare të Hetimit nga komisioni i SPAK, burime brenda Prokurorisë së Posaçme konfirmojnë se deri më tani numri në total ka arritur në 20 aplikantë, të cilët pretendojnë të drejtojnë Byronë Kombëtare të Hetimit.

Burimet saktësojnë se pjesa më e madhe e aplikimeve vijnë nga radhët e policisë, dhe ish-drejtues policie.

fati përfundimtar për të aplikuar është data 30 janar.


/Ora News.tv/