Këtë sezon veror, Flaka Krelani ka menduar të vijë më ndryshe se asnjëherë. Ajo tregoi se ka bashkëpunuar me producentin e njohur Miksi për të sjellë një këngë komerciale, e cila pritet të dalë në treg shumë shpejt. Këto dhe detajet e tjera i tregoi në emisionin “Bukë me vete” nga Roza Lati, ku ishte e ftuar së bashku me motrën.

Flaka Krelani: E kam një këngë tjetër me producentin Miksi, që ka bërë shumë hite që i pëlqej shumë. Nuk kam bashkëpunuar me producenta të tipit më shumë komercialë, por më së shumti Miksi më ka bërë përshtypje për një këngë komerciale. Ndryshe nga projektet që kam patur më herët. Do realizohet me videoklip dhe do jetë dicka e vecantë.

Roza Lati: Zhaneri muzikor do jetë?

Flaka Krelani: Ka të bëjë me pop dhe trap music.

Roza Lati: Do të jetë hit veror?

Flaka Krelani: Besoj që po. Unë nuk jam e fiksuar pas hiteve.

/Ora News.tv/