Sezoni 2017-2018 ishte i jashtëzakonshëm për skuadrën e basketbollit për meshkuj, Golden State Ëarriors, të cilët ia dolën të fitojnë titullin e 6-të në historinë e tyre në NBA dhe të tretin radhazi.

Një triumf që është pritur mjaft mirë nga drejtuesit e klubit, që kanë shpërblyer me dhurata lojtarët e tyre. Një unazë e larë në flori për çdo pjesëtarë të ekipit, ku dukej qartë logo e skuadrës.
/Ora News.tv/