Një kalendar unik është krijuar nga disa femra që kanë frymëzuar një përceptim ndryshe të bukurisë ku të 12 gratë janë pa flokë. Kalendari i vitit 2015 i cili do jetë për bamirësi dhe ka mbledhur vajzat nga I gjithë qyteti I Londrës. Çdo foto është shkrepur në një vend kuajsh, femrë ku shërbehet çaj, ku mbledhin dru dhe shëtisnin qenin. Ato kanë zgjedhur një vend ku askush nuk do ti gjente. Vajzat e kalendarit PrettyBald  vuajnë nga sëmundja e Alopecia, që ka të bëjë me rënien e flokëve.  Të ardhurat nga ky calendar do shkojnë për bamirësi, për kërkimet për shërimin e kësaj sëmundjeje.

/Ora News.tv/