Xhenierët e Forcave të Armatosura kanë shembur me shpërthim të kontrolluar  një objekt 4-katësh në Shkozet.

Xhenierët e Komandës Mbështetëse bashkëpunuan me IKMT për shembjen e kontrolluar të objekteve, i cili u dëmtua nga tërmeti, dhe u klasifikua i pabanueshëm.

Puna në terren u koordinua edhe me Prokurorinë, e cila në kuadër të hetimeve të nisura, mblodhi prova materiale përpara shembjes së objekteve.

/Ora News.tv/