Një 30-vjeçar në Vlorë është larguar nga Institucioni i Spitalit Psikiatrik. 

Policia e qytetit bregdetar thotë se ditën e sotme janë paraqitur familjarët e shtetasit Edmond Durmishi, të cilët kanë denoncuar largimin e tij nga spitali.

Strukturat Policore  kanë nisur kërkimet në terren për gjetjen e këtij shtetasi.

Policia gjithashtu kërkon ndihmën e qytetarëve që në rast se e shohin dhe e njohin 30 vjeçarin menjëherë të kontaktojnë në numrin e telefonit 129.

 

 

/Ora News.tv/