Besart Gashi solli punimin në 21-vjetorin e Epopesë së UÇK-së

“Për nder të 21-vjetorit të rënies së Komandantit Legjendar Adem Jashari dhe Familjes Jashari për nder të Epopesë së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës punova një emblemë të veçantë në vendin tonë me gëzhoja fishekësh 9 mm”, shkruan Gashi.

Ai ka treguar se realizimi i kësaj embleme, me dimension prej 60cm x 60cm, i ka marrë tre ditë kohë, ndërsa është punuar me 2100 copa gëzhoja.


/Ora News.tv/