Eco Market një prej emrave më të njohur të supermarketeve në Shqipëri ka shpërndarë për klientët e tij 41 çmime midis të cilave edhe një makinë Fiat TIPO 2018.

Administratori i Eco Market Ilir Azizolli shprehet se synimi i tyre është kënaqësia e konsumatorëve dhe për këtë mundohen të ofrojnë produkte cilësore,super oferta por dhe skema shpërblyese

Konsumatorët shprehen të kënaqur dhe vlerësojnë cilësinë e produkteve në Eco Market.

Shorteu i këtij viti nisi në 6 dhjetor të 2018 dhe u mbyll në 11 janar të këtij vit. Pjesë e shorteut u bënë të gjithë klientët që realizuan blerje prej 1 mijë lekësh të një prej brandeve pjesëmarrëse. Eco amrket është në tregun shqiptar që prej vitit 2013 dhe ka në total 19 markete.

/Ora News.tv/