Një vajzë  ka zgjedhur të bëjë joga e lyer me bojë në trup, ndërkohë që mbante veshur vetëm mbathje dhe dy pjesë për të mbuluar gjoksin.

Njerëzit pothuajse nuk vinin re se ajo ishte pa veshje dhe e shihnin me vëmendje për të kuptuar nëse ka dicka që nuk shkon.

Ekipi që ndihmoi për ti lyer trupin ishin Jen Seidel dhe Ali, të cilët ishin të gatshëm për ta përgatitur për këtë eksperiment.

Kështu dukej sikur ajo kishte veshje sportive ngjyrë blu dhe perfomoi joga në mes të rrugës në Baltimore. Ishte kameramani ai që drejtohej tek njerëzit për ti pyetur nëse shihnin dicka që nuk shkonte…

/Ora News.tv/