Një 18 vjeçar rezulton i humbur prej ditës së djeshme kur ka dalë në mal për të mbledhur bimë medicinale, në mal,   dhe ka humbur kontaktet me familjarët.

Grupet e kërkimit të Komisariatit të Policisë Dibër në bashkëpunim me familjarët dhe banorët e zonës po vijojnë kërkimet për gjetjen e tij.

/Ora News.tv/