Ilir Kulla i ftuar në emisionin “Mos i Fol Shoferit” në RTV Ora, nuk ka ngurruar të ironizojë pozitën dhe opozitën në Parlament. Sipas tij shumica e deputetëve nuk dinë të lexojnë.

Rudinia Dembacaj:Po Opozita në këtë vend Zoti Kulla, çfarë opozite kemi ne?

Ilir Kulla: Po qesh prap (qesh).

Rudinia Dembacaj: Ka ndonjë deputet të opozitës që ka pikasur, që di të bëjë opozitë?

Ilir Kulla: Unë mendoj që nëse ti bën një konkurs jo vetëm të opozitës por edhe të pozitës edhe t'i japësh të lexojnë skaletën tëndë, do kënaqesh më shumë se do shohësh se nuk dinë të lexojnë./Ora News.tv/