Dj Sardi i ftuar në emisionin “Mes Yjesh” në Ora News ka treguar për fansat se sapo ka përfunduar këngën e ekipit tëTiranes i cili do te kthehet në Himnin e kësaj skuadre.

Përpos kësaj ai është shprehur se ka nisur dhe projekte të reja personale dhe së shpejti do degjojmë muzikë të realizuar nga vetë ai.

Sardi gjithashtu ka folur mbi projektet që ai zhvilloi gjatë pandemise me anë të rrjeteve sociale duke thënë se të gjitha kanë qenë projekte personale të ideuara nga vetë ai.

/Ora News.tv/