Një status në Facebook i ministres së Kulturës, Mirela Kumbaro, përcillet me ironi nga Ilir Demalia.

Reagimi i plotë: 

Kumbaro provokoj me një kuotë të John Water, por pa ja përmendur emrin regjizorit, komedianit, gazetarit amerikan.

Nuk di ku e ka pasur hallin ministresha, por, jo libra me shumicë të ketë ajo, por edhe sikur “Bibliotekën e Aleksandrisë” të ketë,nuk besoj se do të hynte... sado-pak , të fuste dhe kokën... në kthinat e... bibliotekës së saj...

Qartësisht ministresha zbuloi nëpërmjet inkoshientit se libri saj është i mbyllur ka kohë për mos u hapur më si mos-interes publik.

/Ora News.tv/