Njerëzit pyesin dhe duan të dinë arësyet e karantinës Evropiane ndaj shqiptarëve.

Apo ajo nuk mendon, nuk interpreton, por vetëm raporton!

Apo "no comment" se do të harrohet edhe kjo dramë, për punë ditësh!

Sepse shifrat e infeksionit në letër i kishin në rregull, si raste të reja për 100 mijë banorë dhe ato teknikisht nuk e justifikojnë bllokimin!

Për shifra të ngjashme BE veproi ndryshe me Serbinë dhe Malin e Zi.

Përse atëhere?

Logjikisht, i bie që ajo që deklaron dhe raporton ti, nuk besohet nga autoritetet e Brukselit. Sepse nuk pasqyron realitetin.

Sepse përndryshe do të na duhej të mendojmë se është bllokim politik!
Që nuk mund të ndodhë të paktën për rastin e pandemisë!

/Ora News.tv/