Viron Bezhani kreu i KOKSH në një dalje publike për mediat ka folur për situatën e rënduar që ka kamufluar këtë institucion. 

Bezhani u shpreh se: "KOKSH ka një mungesë të theksuar informacionesh në lidhje me të ardhurat dhe transparencën finaciare. Ai shtoi se ka këmbëngulur që sportistët të marrin dëmshpërblimin finaciar. Shoh që nuk ka një transparencë finaciare në këtë institucion. Konfirmojë vendosmërinë timë që Komuniteti Olimpikë të ketë një impelementim sa më të mirë. I bëj thirrje të gjithë antrëve të Komunitetit Olimpik në Shqipëri që të regullojmë finacimi i këtij komuniteti. Nuk kam lejuar dhe nuk do të lejojë që asnjë individë të shkelë rregullat e institucionit që unë drejtoj".

/Ora News.tv/