Rreth 50 emigrantë të paligjshëm janë ndaluar në qytetin e Bilishtit dhe në fshatin Vërnik.

Burime nga policia kufitare bëjnë të ditur se mes tyre ka burra, gra dhe fëmijë nga Siria, Palestina dhe Irani.

Pas  marrjes së deklarimeve  nga ana e policisë ata janë kthyer mbrapsht drejt Greqisë.

/Ora News.tv/