Në vazhdim të nismës "Po të dëgjoj", kreu i PD Lulzim Basha është ndalur sot tek një biznes i vogël.

Basha u njoh nga afër me problemet dhe sfidat që has një servis makinash.

"Në servisin e makinave të Nikut, sipërmarrësit kurajoz që e ka ngritur biznesin e tij mes vështirësive dhe sakrificave. Biznesi i vogël që mbijeton sot mes vështirësive të mëdha është një nga prioritetet kryesore të programit ekonomik të PD në drejtim të vendit", shkruan Basha në facebook.

/Ora News.tv/