Donald Trump do të humbë dëgjimin si pasojë e një sëmundje vdekjeprurëse në vitin 2020, ndërsa Vladimir Putin do të përballet me një atentat ndërsa Evropa po hedh një sulm kimik nga ekstremistët myslimanë, sipas Baba Vanga.

Baba Vanga është bërë një figurë kulti, pasi disa nga parashikimet e saj dolën të vërteta.

Edhe pse ajo vdiq në 1996, parashikimet e saj shkojnë deri në vitin 5079 dhe parashikimi për këtë vit shqetëson Shtëpinë e Bardhë, Kremlinin dhe njerëzit e Evropës.

Sidoqoftë, Trump dhe Putin nuk kanë pse të frikësohen aq shumë sepse parashikimet e saj për vitin 2019 nuk dolën.

Parashikimet e Baba Vanga për vitin 2020 thonë që Trump do të vuajë nga një tumor në tru që do ta lërë të shurdhër dhe madje mund ta vrasë.

Ajo parashikon gjithashtu një atentat ndaj Putinit nga brenda Kremlinit, megjithëse është e paqartë nëse lideri rus pritet të mbijetojë.

Profecitë e Baba Vanga përfshijnë gjithashtu një ushtri të 'ekstremistëve myslimanë' që pushtojnë Evropën me armë kimike.

Pretendimi i saj se Evropa do të ‘pushojë së ekzistuari deri në vitin 2016' tërhoqi vëmendjen e të gjithëve kur Britania e Madhe votoi të largohej nga BE në referendumin e atij viti duke shkaktuar një rezultat të hidhur politik.

Parashikimi i saj për 'luftë e madhe myslimane' në Evropë gjithashtu nuk është materializuar.

Një atentat kundër Putin nuk mund të përjashtohet sepse edhe një komplot i mirëfilltë për ta vrarë atë u ndalua në vitin 2012.

Sidoqoftë, presidenti rus e rrethon veten me një skuadër snajperi të stërvitur, detyra e vetme e së cilës është ta mbajnë atë gjallë.

Putini gjithashtu duhet të vëzhgojë qiellin për një meteor gjigand i cili do të godasë Rusinë, sipas Baba Vanga.

Trump nuk dihet nëse ka probleme serioze shëndetësore, madje ai nuk pësoi asnjë nga fatkeqësitë e ngjashme shëndetësore që Baba Vanga kishte paralajmëruar për të Krishtlindjen e kaluar.

Baba bullgar, i cili vdiq në moshën 85 vjeç në vitin 1996, njihej gjithashtu si 'Nostradamusi i Ballkanit'.

Ajo humbi shikimin në mënyrë misterioze në moshën 12 vjeç gjatë një stuhie masive.

Familja e saj e gjeti atë disa ditë më vonë në pragun e vdekjes - me sytë e saj të mbyllur dhe të mbuluar me papastërti.

Besimtarët pretendojnë se Baba Vanga parashikoi sulmet e 11 shtatorit në 2001, duke thënë se "dy zogj çeliku" do të sulmonin "vëllezërit amerikanë".

Ajo tha: 'Tmerr, tmerr! Vëllezërit amerikanë do të bien pasi të sulmohen nga zogjtë e çelikut. Ujqërit do të ulërijnë në një kaçubë dhe gjaku i pafajshëm do të mbytet.

Katër avionë të rrëmbyer sollën tmerrin në Amerikë më 11 shtator 2001, që mund të merret si provë se parashikimi i 'zogjve të çelikut' ishte i saktë.

/Ora News.tv/