Avokatja Margarita Kola e ftuar në emisionin “360 Gradë” ën RTV Ora u shpreh se kryeministri po vepron në kushtet e lajthitjes.

Kola: Kryeministri jonë po vepron në kushtet e lajthitjes i themi ne juristët. Ky ëhstë në kushtet e lajthitjes në objekt dhe subjekt. Nuk mundet kryeministri, që në periudhën e shteteve moderne dhe postmoderne ku jemi dhe jetojmë, ku ka ndarje pushtetesh të shkarkojë presidentin e republikës. Kjo është bërë për arsyen e thjeshtë sepse nuk mundet vet një pushtet të marri vendimet brenda pushtetit dhe për shkarkimin e presidentit. 

Zheji: E do gjithë tepsinë pra për vetë, të fusë dhe presidentin.  


/Ora News.tv/