Në studion e emisionit "360 gradë" ka pasur debat të ashpër mes inxhinierit Arben Meçe dhe avokatit Islam Zaçe.

Zaçe thotë se për 30 vjet janë vjedhur qytetarët shqiptarë. Ndërsa inxhinieri Meçe thotë se kjo është një teatër.

Pjesë nga debati

Islami: 30 vjet po vidhet në Shqipëri, ta dinë shqiptarët. 30 vjet po vidhet qytetari shqiptar, po vidhen taksat e tyre.

Zheji: E kalon tërmetin kjo

Meçe: U kthye në tetar

Islami: Jo nuk është tetar

Meçe: Ky është teatri, që nuk duhet lejuar

Islami: Ju jeni mjeshtra të propagandës.  Unë jam i fjalës ti je i shkrimit

Meçe: Nuk mund të përdoren këtë shprehje të papërgjegjshme. Po flasim për tërmetin dhe duhet të japim mesazhe te populli. Unë po qesh me këtë që po bën. Je goxha burrë dhe duhet të jesh serioz.

Islami: O deputet partiak, je zëdhënësi i PS


/Ora News.tv/