Slavoj Žižek, nga filozofët më të rëndësishëm të epokës sonë, vjen në shqip me një nga librat e tij të fundit polemik “Kundër shantazhit të dyfishtë. Refugjatët, terrori dhe telashe të tjera me fqinjët”.

Në thelb, mesazhi i Žižek -u është i vlefshëm për gjendjen në Shqipëri, si për dëshpërimin e atyre që emigrojnë edhe për ata qytetarë që qëndrojnë: të lexojnë qartë skenarin e Tiranës politike për të kuptuar se zgjedhja e së keqes më të vogël nuk është zgjidhje.

Të ftuar Pavjo Gjini dhe Genc Shehu, redaktorët e librit, aktivistë midis Shqipërisë dhe Kosovës. 

Mund ta ndiqni sot në 21:00 në ekranin e RTV Ora News.

/Ora News.tv/