Arjola Shehu ka treguar në banakun e ThumbON në TV Ora se prej mëse dy vitesh nuk ka krijuar lidhje.

Më tej, Arjola Shehu, në kontekstin e të të bërit lajm në ditët e sotme, është shprehur disi e irrituar përsa i përket faktit që në media po jepen dhe pompohen shembuj të gabuar që në shoqërinë shqiptare nuk kanë asnjë lloj vlere dhe impakti, referuar vajzave që prodhojnë lajm duke shitur trupin, por jo vetëm, Arjola u ndal edhe tek meshkujt, por pa përmendur emra.

Lidhur me rrjedhën e intervistës teksa Arjola Shehu u shpreh se vazhdon të jetë single prej dy vitesh,

Aulona Musta: Vërtetë je kaq idealiste?

Arjola Shehu: Po Aulona, t'a them sinqerisht. E mendoj vërtetë kështu!

Aulona Musta: Prandaj s'gjen burrë ti?

Pyetja e Aulonës shkaktoi të qeshura në studio për të vazhduar me bisedën lidhur me presionin në shoqëri apo familjen rreth faktit të të qenurit single.

/Ora News.tv/