Ana tjetër e protestës, studentët mbledhin mbeturinat

Qindra mijëra studentët që protestuan masivisht pranë Ministrisë së Arsimit, kanë hedhur pankarta dhe letra të shumta nëpër rrugë. Por kanë po ata që kanë vendosur të mbledhin mbetjet në qese plastike.

Zhvillimet e plota të protestës mund t'i lexoni këtu

/Ora News.tv/