I ftuari i dytë në emisionin “Glamour Zone” ka qenë aktori i njohur i “Portokallisë” Erdit Asllani.

Gjatë intervitës ai ka treguar se Florian Binaj shpesh i thoshte “o gjirokastrit si nuk na i dhe një kafe”.

“Flori shpesh më thoshtë “o gjirokastrit si nuk na dhe një kafe” dhe 3 mëngjese rresht tek lokali i punës i paguaja kafet Florian Binës sepse mu ngjit keq edhe i thoja atij banakierit mos i thuaj kush, thjesht thoji e ke të paguar. Flori nuk e di as sot këtë gjë”, shprehet Erdit Asllani.

/Ora News.tv/