Erdit Asllani, aktori i njohur i humorit ka qenë i ftuar në emisionin “Glamour Zone” në TV Ora. Ai gjatë intervistës ka treguar se si është arrestuar në aeroportin e Londërs dhe e konsideron atë si diçka argëtuese.

Ester Bylyku: Të kanë arrestuar ndonjëherë?

Erdit Asllani: Është e freskët, tani që isha në Francë, kur u ktheva isha transit në Londër dhe aty nuk lejohet të kalon pa vizën angleze. Unë kisha marrë informacione dhe e kisha prerë vizën sepsee dija që kalohet tranzit për 1 orë apo 2 orë, ndërsa në këtë aeroport ku isha unë nuk lejohet. U desh të më mbanin 10 orë tek zyra e emigracionit, është njësoj si të jesh i arrestuar, por ishte interesante sepse aty kishte libra, për të ngrënë dhe aty lexova pafund emra shqiptarësh. Më kanë kaluar mbi 7 oficera të ndryshëm që më merrnin në pyetje, më bënë kontroll të imtësishëm. Familjarët dhe e dashura ime u shqetësuan shumë ndërsa unë po e shijoja. 

/Ora News.tv/