VIDEO E FUNDIT

Reforma në mësuesi, Demo: Rritja e mesatares mbi 7 do të ndikojë në cilësi

25/04/2018 - 22:41

VIDEO TJERA

Topalli dhe Patozi në sulm

21/04/2018 - 16:14

Digjet banesa në Vlorë

21/04/2018 - 11:48