VIDEO ORA NEWS

Zëvendësja e Kumbaros: Ministria gaboi me ligjin për artin dhe kulturën

13/02/2018 - 21:48
19 km urë në 3 minuta
21/05/2018 - 05:25
Gjermania goditet nga tornado
21/05/2018 - 05:25