VIDEO ORA NEWS

Veliaj në Çeki: Bashkëpunim më intensiv mes Tiranës dhe Pragës

11/09/2019 - 20:20
Alarm i rremë për tërmetet
23/09/2019 - 15:44
Tjetër tërmet në Tiranë
23/09/2019 - 15:44