VIDEO ORA NEWS

Shkodër, ish-polici dhe bashkëjetuesja gjenden të vrarë në makinë, shpëton fëmija 1 vjeç

15/07/2018 - 17:26
Biznesi po merr “fajde”
23/10/2018 - 07:43