VIDEO ORA NEWS

Regjistrohen 34 parti për zgjedhjet, mes tyre Topi, Ngjela, Kokëdhima dhe Patozi

23/04/2019 - 20:16
Shqipëri-Kroaci, pa barriera
19/07/2019 - 12:34