VIDEO ORA NEWS

Plumbat dhe thikat lënë pas 4 të plagosur në 24 orët e fundit në Korçë, Pogradec e Durrës

08/09/2019 - 14:25
Alarm i rremë për tërmetet
23/09/2019 - 15:49
Tjetër tërmet në Tiranë
23/09/2019 - 15:49