VIDEO ORA NEWS

Përplasje dhe akuza midis Çulit dhe regjisorit Çipi për ndërtesën e Teatrit Kombëtar

13/02/2018 - 21:42
19 km urë në 3 minuta
21/05/2018 - 05:25
Gjermania goditet nga tornado
21/05/2018 - 05:25