VIDEO ORA NEWS

Pas "Baftjarit", Bes Kallaku dhe Ylli Baka vijnë me një tjetër projekt

13/02/2018 - 21:50
19 km urë në 3 minuta
21/05/2018 - 05:25
Gjermania goditet nga tornado
21/05/2018 - 05:25