VIDEO ORA NEWS

Momentet "prekëse mes" Trump dhe Macron

26/04/2018 - 14:56
Hapen dosjet e Tepelenës
20/08/2018 - 23:02
Hapen dosjet e Tepelenës
20/08/2018 - 23:02
Braktiset plazhi i Kunes
20/08/2018 - 23:02