VIDEO ORA NEWS

Klosi: Së shpejti vendimi për kostot dhe tarifën e mbetjeve urbane

17/05/2018 - 16:31
Hapen dosjet e Tepelenës
20/08/2018 - 23:02
Hapen dosjet e Tepelenës
20/08/2018 - 23:02
Braktiset plazhi i Kunes
20/08/2018 - 23:02