VIDEO ORA NEWS

Karburanti i shtrenjtë dhe pa cilësi po dëmton automjetet

08/09/2019 - 20:25
Alarm i rremë për tërmetet
23/09/2019 - 15:34
Tjetër tërmet në Tiranë
23/09/2019 - 15:34