VIDEO ORA NEWS

Furtunë shkarkimesh në Kadastrën e Vlorës, hiqen nga posti drejtori dhe nëndrejtori

09/09/2019 - 14:23
Liria e Medias te Marubi
22/09/2019 - 14:27
Durres, çarje në pallate
22/09/2019 - 14:27