VIDEO ORA NEWS

Evolucioni vijon, nga 16 shtatori me dy kanale, RTV Ora dhe Ora News

12/09/2019 - 13:19
Liria e Medias te Marubi
22/09/2019 - 10:22
Durres, çarje në pallate
22/09/2019 - 10:22
Lihet në burg Arbër Çekaj
22/09/2019 - 10:22