VIDEO ORA NEWS

Drogë dhe tatuazhe në Tiranë, arrestohen dy shpërndarësit, sekuestrohet mbi 1 kg kanabis

18/08/2018 - 10:12
6 % Tvsh për portalet
15/02/2019 - 21:54