VIDEO ORA NEWS

Arrestohet një shofer, tërhiqen 15 leje drejtimi dhe vendosen 313 gjoba

13/08/2019 - 15:47
Liria e Medias te Marubi
22/09/2019 - 14:05
Durres, çarje në pallate
22/09/2019 - 14:05