"Të pikturosh" ndjenjat

Tiara Maros, artistja e re ka gjetur një mënyrë tepër të vecantë për të përballuar emocionet e forta që përjeton. Ajo tha se piktura bën të mundur çlirimin prej emocioneve dhe në të njëjtën kohë e ndihmon të jetë vetvetja.
Bayern "zbarkon" në Doha
04/01/2018 - 18:38
Të krijosh art nga gjethja
04/01/2018 - 16:08