Të bësh art me kafe

Idetë e njerëzve shkojnë dhe më tej duke krijuar art me kafen, makjaton, kapuçinon apo kakaon. Madje për këtë ka edhe një event të quajtur World Latte Art Championship, një konkurs për baristët. Revista prestigjioze “Vogue” sjell disa nga këto punime fantastike. Të shijosh jo vetëm kafen, po dhe artin.

FOTOGALERI TJERA

Dhoma gjumi si në përrallë

27/06/2018 - 14:56

Jo vetëm çizme

27/06/2018 - 13:01

Të pëlqen e verdha?

27/06/2018 - 10:39

Plazhe me ngjyra

26/06/2018 - 15:27

Shpikës..nga nevoja

26/06/2018 - 14:12

Dembelë apo të zgjuar?

25/06/2018 - 19:49