Shihni si prodhohen produktet ushqimore në Shkodër

Prokuroria e Shkodrës ka çuar në gjyq 9 persona, pas hetimeve të nisura pas denoncimeve për një periudhë prej 8 muajsh në lidhje me prodhimin e kundraligjshëm të produkteve ushqimore nga shoqëria “Briland” shpk dhe administratorit të saj shtetasit Xhavit Kasemi.
Bayern "zbarkon" në Doha
04/01/2018 - 18:38
Të krijosh art nga gjethja
04/01/2018 - 16:08