Puthje dhe përqafime për mamin

Ky është momenti i adhurueshëm kur një orangutang i vogël i dhuron nënës së saj puthje e përqafime. Foshnja Indah është vetëm 8 muajshe dhe ka një lidhje të veçantë me nënën e saj Samboja. Gjesti i ëmbël i dashurisë midis nënës dhe së bijës është kapur nga fotografi Remco Walravens në Parkun Primate të Apenheul në Holandë.

FOTOGALERI TJERA

Të pëlqen e verdha?

27/06/2018 - 10:39

Plazhe me ngjyra

26/06/2018 - 15:27

Shpikës..nga nevoja

26/06/2018 - 14:12

Dembelë apo të zgjuar?

25/06/2018 - 19:49

Bet Awards 2018

25/06/2018 - 13:57

Konkurs ...shëmtie

25/06/2018 - 09:23