Parajsat mbi tokë

Ja ishujt-parajsë mes Floridas dhe Haitit. Plazhet e tyre janë ndër më të bukurat në botë. Det i kristaltë, një barrierë të pafundme koralore, plazhe me rërë të bardhë dhe të butë, ishujt e Turks dhe Caicos janë një parajsë e vërtetë. Gjenden në oqeanin Atlantik, rreth 575 mijë km në juglindje të Majemit dhe 90 mijë km në veri të Republikës Domenikane, në ishujt e Haitit. Një arqipelag me 40 ishuj, i cili krjon pjesën më jugore të arqipelagut të Bahamasit.
Mel B e 'tradhtojnë' bikinit
16/04/2018 - 13:59
Shpallet fotografia e vitit
15/04/2018 - 09:14
Këtu vinë vajzat!
13/04/2018 - 18:08