Me pamje nga mali

Livadhe, pyje, lëndina. Ja disa pamje që të lënë pa frymë dhe do të të mbushnin me frymë sikur të mund t'i shihnim nga afër. Për momentin mund t'ju ofrojmë vetëm fotot.
"El Clasico" përmes fotove
06/05/2018 - 21:45
Shumë urime për Adele!!!
05/05/2018 - 08:57