Jemi të gjitha Barbie

Roza është pa dyshim ngjyra e vajzave, të cilat e dashurojnë që në fëmijëri dhe i qëndron kohës në të gjitha moshat. Kjo ngjyrë duket se ka 'shpërthyer' edhe mes Vipave botërore, duke u transformuar kështu në 'Barbie të gjalla'.
Bayern "zbarkon" në Doha
04/01/2018 - 18:38
Të krijosh art nga gjethja
04/01/2018 - 16:08