Jemi të gjitha Barbie

Roza është pa dyshim ngjyra e vajzave, të cilat e dashurojnë që në fëmijëri dhe i qëndron kohës në të gjitha moshat. Kjo ngjyrë duket se ka 'shpërthyer' edhe mes Vipave botërore, duke u transformuar kështu në 'Barbie të gjalla'.
"El Clasico" përmes fotove
06/05/2018 - 21:45
Shumë urime për Adele!!!
05/05/2018 - 08:57