I shumë përfoluri Dubai

Dubai ofron aq shumë aktivitete, sa të mërzitesh është e pamundur. Ndërkohë është ideal për çdo buxhet dhe për çdo lloj pushimesh: në familje, me miq ose në çift.
Bayern "zbarkon" në Doha
04/01/2018 - 18:38
Të krijosh art nga gjethja
04/01/2018 - 16:08