Havana, një qytet plot ngjyra

Havana është një nga ato vende që personat që pëlqejnë ngjyrat pastel do e adhurojnë. Shfletoni fotogalerinë për të krijuar një imazh të plotë të këtij qyteti aspak të zakonshëm.
Vjosa permbyt dhe Selenicen
02/12/2017 - 11:13
Vjosa arrin pikën kritike
01/12/2017 - 12:44